Билеты ІТАКА Битва 2020

ІТАКА Битва 2020 || 06 вересня 2020 || Пляж Аркадія 4

06 вересня 19:00
Одеса‎ · ITAKA BEACH RESORT & NIGHT CLUB
200 - 800 грн.

«БИТВА! Сезон шостий. Сезон б'юті-прожарювання! »

Бокс в великому місті! Або бокс і місто, якби це переводили на національних каналах. Всім хаюшки і ласкаво просимо на «Битву!». Новий сезон в Одесі обіцяємо провести без кукурудзи і пахлави, але з смс і реєстрацією.

Весь карантин ми займалися б'юті-бігом і хвацько боролися з пандемією в п'ятому онлайн-сезоні «Битви!», А тепер прийшла пора поєднати ці поняття і почати б'юті-бої! Найгламурніші лідери по життю з Києва, Харкова, Миколаєва, Хмельницького та Одеси в особах Тетяни Коряк (Коря4ка), Дмитра Квашневского, Валерії Вьюшіной, Дмитра Зеленського, Валерії Іона, Олега Волошко, Ріго, Анастасії Святокум, МС Разо, Павла Ковчега, Артура Гаврилюка (ELNAPO), Артура Дельти, Віктора Вемуна, Марії Беркут, Максима Смирнова, Андрія Отіса, Дениса Кошкіна, Олександра Степаненка, Яни Винниченко, Оріяни Коніцкой, Єгора Степаненка, Миколи Карпенка, Андрія Федорова і Тараса Копил готові показати, на що вони здатні заради б'юті-екшна. А ще на них чекає не тільки бій з суперником, але і з власним почуттям гумору! Так що тренуємо тіло і не забуваємо про харизму!

 Ви тільки уявіть: море, сонце, теплий вітер, хлопчики в шортиках, дівчинки вже без них, шум прибою, шаланди повні кефалі, бокс і ваші улюблені актори, моделі, провідні і блогери боксую заради б'юті і хайпа, емоцій і солодкого смаку перемоги! Заманливо звучить, чи не так? Але почути - це не те. Це видовище варте того, щоб вже надягати крокси і купувати квитки до Одеси!

Дві дюжини досвідчених спортсменів і новачків боксу зустрінуться на розпеченому сонцем рингу, щоб показати, чиї ж Лайвсей Меттер, - після місяця щоденних тренувань, - червоних або синіх? Обіцяємо без колін, чесно!

2 команди, 2 тренера і спроби побудувати свою любов до б'юті-спорту на проекті «Битва!». Вічне протистояння - червоні і сині, жіноче і чоловіче, добро і зло, Монтеккі і Капулетті, Чіп і Дейл ... Ну хтось же повинен врятувати світ, якщо Міцний Горішок на пенсії. Вас же буде рятувати володар найстильнішою масочку - Іван Барбул (читати з інтонацією ведучих, які оголошують боксерів перед боєм, так ефектніше), а наших учасників він гарненько прожжжаріт! Такого трешу ви не побачите більше ніде і ніколи! Любителям сили, б'юті і гумору залишатися на місцях. Стартуємо 6 сентября!

Хлопці, ви ніколи не дочекаєтеся подарунків від своїх дівчат, якщо не почнете їм про це говорити! Скільки можна чекати, поки дівчина сама здогадається, що ви хочете отримати квиток на «Битву!» в Одесі! А ми допоможемо, і підкажемо, що вони є на ticketsbox.com. І дивись, щоб не було «а все вже, все, потрібно було раніше»!

ІТАКА Битва 2020 || 06 вересня 2020 || Пляж Аркадія 4
06 вересня 19:00
200 - 800 грн.